logo.png
 
 
 
MENY
Utleie

Ulsmo Eiendom skal eie næringsbygg i attraktive by- og tettstader, ved sentrale knutepunkt. Vi skal drifte og vedlikeholde våre utleieeiendommer, foreta nødvendige lokaltilpasninger og oppgraderinger og ha god markedskunnskap og -forståelse. 

Næringsbygg Ulsteinvik

Blåhuset

blaahuset_214.jpg

Blåhusetligger midt i Ulsteinvik sentrum og er et kjøpesenter med kontorlokaler i de øverste etasjer. Blåhuset åpnet dørene 5. desember 2001 med et areal på 8.000 kvadratmeter. I 2008 ble Blåhuset utvidet til 12.000 kvadratmeter. I 2016 har vi bygd om deler av 2. etasjen på kjøpesenteret, tatt grep for å bedre kundeflyten og tilkomsten samt økt attraktiviteten til kjøpesenteret. Blåhuset har stor P-kjeller og godt med parkeringsplasser utenfor.

For mer informasjon om kjøpesenteret, besøk gjerne Blåhusets websider på www.blahuset.no

De største kontorleietakerne er Skatt Midt, PPT, Ulsmo, Sporstøl Arkitekter m. fl.

Næringsbygg Ålesund

Lerstadveien 545

img_5585redigertforweb.jpg

Lerstadveien 545 er et moderne kontor- og forretningsbygg med store glassfasader som ligger ved Lerstadveien, rett sør for Ålesund Bil (Volvo). Bygget ble oppført i 2005 og utvidet med en 4. etasje i 2007 og har et areal på 12.800 kvadratmeter. Lerstadveien 545 er utstyrt med fjernvarme fra Grautneset. Bygget har fasiliteter som egen kantine, dagligvare, treningsstudio og parkering i P-kjeller.

De største leietakerne er Caverion, Ulstein Power & Control, Aktiv Trening, Kiwi m. fl.

Lerstadveien 539

img_5775redigertforweb.jpg

Lerstadveien 539 er et moderne kontor- og forretningsbygg med store glassfasader som ligger side om side ved Lerstadveien 545, rett sør for Ålesund Bil (Volvo). Bygget er oppført i 2005 og har et areal på 2.800 kvadratmeter. Bygget har P-kjeller.

De største leietakerne er Flügger Farge, Sigdal Kjøkken m. fl.

Lerstadveien 506

untitled.png

Lerstadveien 506 ligger sentralt på Lerstadveien og er et kontor- og forretningsbygg på 1.900 kvadratmeter.

De største leietakerne er Polarbad Vest, Halvorsen Service Partner, Pizzabakeren m. fl.

Breivika Industrivei 7-11

img_5626redigertforweb.jpg

Dette selskapet består av 3 bygg som ligger ved sjøen i Breivika like ved Nor Cargo. Byggene ligger i truckavstand til kai og godsterminal. Byggene leies ut til service- og handelsbedrifter og har til sammen et areal på 3.900 kvadratmeter. Her er kontorer, produksjonslokaler og lager. Byggene er oppført i tidsrommet 2002-2007.

De største leietakerne er Parker Hannifin, Ørskog Bilsenter, Kvikkas, Opplæringskontoret for bilfag på Sunnmøre m. fl.

Gangstøvikveien

untitled.png

Gangstøvikveien er et kontor- og produksjonslokale som ligger nær Ålesund sentrum, bak Fagerlia Videregående Skole. Bygget har et stort opparbeidet uteområde på 5 mål og har utvidelsesmuligheter både på eksisterende bygg og evt nybygg.

Leietakerne er Survitec og Mustad.

Bolig
bolig_small.jpg

På boligsiden har Ulsmo Eiendom fokusert på bygging av selveierleiligheter, gjerne i større leilighetskompleks.

Vi har også erfaring med bygging av leiligheter i terrassehus og har realisert flere leilighetskompleks på 30-75 leiligheter. Nå står vi foran vårt største boligprosjekt som omfatter utvikling av en ny bydel med inntil 150 leiligheter på Volsdalsberga.

Les mer

Utleie
pic5.jpg

Ulsmo Eiendom har en stor utleieportefølje bestående av næringsbygg i Ålesund og Ulsteinvik.

Vi eier og drifter kjøpesenter, kontor-, produksjons- og lagerlokaler eller gjerne kombinasjoner av dette. Ulsmo Eiendom har til sammen 35.000 m2 utleiebart areal. 

Les mer

Ledige lokaler / boliger
> Se alle på finn.no