logo.png
 
 
 
MENY
Bolig

Ulsmo Eiendom står for den totale gjennomføringen av boligprosjekter, fra tomtekjøp, konseptutvikling, reguleringsarbeid, prosjektering, bygging, salg til kunde og oppfølging gjennom garantiperioden. Gjennom vårt sterke fagmiljø, valg av de beste samarbeidsparter og tett oppfølging i hele prosjektforløpet skal Ulsmo Eiendom levere feilfrie og stedstilpassede boliger som bidrar til en positiv utvikling av det nærområdet som boligene oppføres i.

Pågående prosjekter


sjursa_keren.jpg

Sjursåkeren – Blindheim

På Blindheims flotteste utsiktstomt bygges det nå 33 moderne leiligheter, alle universelt utformet og med heis. Leiligheter fra 65-128 m2. Parkering vil skje i parkeringskjeller. Boligprosjektet ligger nær trivelige turområder og får selv et kjekt uteareal. Boligprosjektet vil være klart til innflytting i februar 2018. Det er solgt 21 av 33 leiligheter.

Ny og flott Remabutikk er nettopp ferdigstilt rett i forkant av Sjursåkeren. Butikken tar ingen utsikt fra boligprosjektet.

Arkitekt: Sporstøl Arkitekter, Ulsteinvik.

www.sjursakeren.no

volsdalsberga.jpg

Fri Sikt Volsdalsberga - Ålesund

Ved sjøen på Volsdalsberga, rett sør for Color Line Stadion i Ålesund, planlegger Ulsmo Eiendom 150 unike leiligheter. Leilighetene skal fordeles på 6 bygg som varierer fra 4-14 etasjer. Her blir det mye utsikt, sjø og vær. Boligprosjektet får et nydelig uteareal med bl.a. amfi og vannspeil, nær- og kvartalslekeplass, park, kyststi og badeflak. Parkering vil skje i parkeringskjeller. Salgsstart er planlagt til høsten 2017.

Arkitekt: Niels Torp Arkitekter, Oslo.

www.frisikt.ulsmo.no 

Ferdigstilte prosjekter


reitengr.jpg

Reitengrenda - Ulsteinvik

Dette er et ferdigstilt boligprosjekt like vest for Ulsteinvik sentrum. 44 leiligheter er fordelt på to bygninger. Leilighetene varierer fra 46-78 m2. Begge leilighetsbyggene har heis, samt at alle leilighetene har balkong. Parkering skjer i carport og parkeringskjeller. Reitengrenda har et flott uteareal mellom og foran byggene. Der er kort gangavstand til turterreng, badestrand og sentrum. Boligene ble ferdigstilt sommeren 2013.

Arkitekt: Sporstøl Arkitekter, Ulsteinvik.

ovrevols.jpg

Øvre Volsdalsberga - Ålesund

Dette er et ferdigstilt boligprosjekt på Øvre Volsdalsberga, like ved Color Line Stadion i Ålesund. 74 leiligheter er fordelt på fem bygg. Alle byggene har heis og samtlige leiligheter har balkong. Leilighetenes størrelser varierer fra 32-133 m2. Parkering skjer i parkeringskjeller. Boligprosjektet har en flott utsikt med et  opparbeidet fellesareal mellom de fem byggene, med beplanting og interne gangveier og trapper. Boligprosjektet ble ferdigstilt i 2010.

Arkitekt: Slyngstad Aamlid Arkitekter, Ålesund.

Terrassehus på Osnesbrunene - Ulsteinvik

Dette boligprosjektet omfatter 4 leiligheter uten heis, men med parkeringsgarasje i 1. etasje. Leilighetene varierer i størrelser fra 100-140 m2 og har store terrasser. Boligprosjektet ble ferdigstilt i 2001.

Bolig
bolig_small.jpg

På boligsiden har Ulsmo Eiendom fokusert på bygging av selveierleiligheter, gjerne i større leilighetskompleks.

Vi har også erfaring med bygging av leiligheter i terrassehus og har realisert flere leilighetskompleks på 30-75 leiligheter. Nå står vi foran vårt største boligprosjekt som omfatter utvikling av en ny bydel med inntil 150 leiligheter på Volsdalsberga.

Les mer

Utleie
pic5.jpg

Ulsmo Eiendom har en stor utleieportefølje bestående av næringsbygg i Ålesund og Ulsteinvik.

Vi eier og drifter kjøpesenter, kontor-, produksjons- og lagerlokaler eller gjerne kombinasjoner av dette. Ulsmo Eiendom har til sammen 35.000 m2 utleiebart areal. 

Les mer

Ledige lokaler / boliger
> Se alle på finn.no