logo.png
 
 
 
MENY

Ulsmo har mottatt CSR-sertifikat for "Corporate Social Responsibility"

TiksPac har tildelt Ulsmo AS CSR-sertifikat som en takk for at de tar et samfunssansvar for et renere nærmiljø gjennom å delta i TiksPacs miljøprosjekt.

Samarbeidet dere har med TiksPac og kommunen gir mange positive effekter:

  • Holdningen til forsøpling endres. Der det er ryddig, holder man det ryddig!
  • Ifølge undersøkelsen av kundetilfredshet som vi har gjennomført mot kommunene, blir det i snitt 60 % renere rundt stasjonene.
  • Bedriften deres blir en sjenerøs avsender av renhetsbudskapet.
  • Dere gjør jobben til parkarbeiderne lettere.
  • Engasjementet deres betyr at vi hvert år hindrer 60 tonn med farlig plast i å nå vassdragene våre når hundeeiere i stedet velger våre nedbrytbare poser.

 

Dere bidrar til å spare 26 millioner plastposer årlig, som vi erstatter med nedbrytbart biomateriale

tikspac_csr-ulsmo_as.png
h_dd_handball144.jpg

Hødd Handball

Ulsmo AS har signert en 3-årig avtale med Hødd handball for sesongene 2019/20, 2020/21 og 2021/22.

Handballgruppa i Hødd blei skipa i 1946 og feira 70 år i 2016.

Dei seinare åra har interessa for handballen i Ulstein skote fart i lokalmiljøet. I «jubileumssesongen» 2015/16 hadde klubben 13 lag i ulike aldersgrupper. Den sesongen vart det skipa eit nytt damelag med mange yngre spelarar, i tillegg til det etablerte seniorlaget. For første gong på nær 30 år stilte Hødd også med eit herrelag. Satsinga med det nye damelaget og herrelaget varte berre denne eine sesongen. I 2016/17-spelte seniorlaget til Hødd handball kvinner i 4. divisjon.

Nye Ulsteinhallen som blei opna i 2015 var med å legge forholda betre til rette for trening og kampar. Det ga også klubben mulegheita til å arrangere Ulstein Cup - ein firenasjonars landslagturnering sommaren 2016. Over tre kampdagar kom nær 7000 besøkande til Ulsteinvik for å oppleve dei norske Handballjentene i fartsfylte oppgjer mot Romania, Spania og Frankrike 21. til 24. juli 2016.

Historisk kjelde: «Høddboka» Heia Hødd 1919-1994 av Arne Flatin

varg_kampsport.jpg

Varg Kampsport og Fitness

Varg Kampsport og Fitness er et idrettslag som tilbyr treninger i ulike kampsporter, kurs i mestring og selvforsvar, samt at de aktivt kjører kampanjer mot rus, mobbing og vold. 

Klubben har i det siste ekspandert veldig iom at driften er utvidet til å gjelde både Ulstein, Volda og Florø. Det er nå totalt ca 230 medlemmer i både Ulsteinvik og Volda (Fra 13 år og oppover). De har vokst fra et styre på 3, til et styre på 6. Fra 4 instruktører til i underkant av 20. De er i dag mange om oppgavene, og er takknemlige for de mange timene med både frivillig og lønnet innsats som er nedlagt i prosessen mot å bli et av Norges beste kampsportmiljø.

Ulsmo AS gikk inn med en støtte på kr 5000,- til Varg Kampsport og Fitness høsten 2017 og fortsetter nå sin støtte med kr 5000,- også for 2019.

Visjon
ment.png

Ulsmo har en visjon om å lykkes med verdiskapende næringsutvikling. Det å vurdere om lokale idéer kan omgjøres til regionale og globale muligheter, er en kontinuerlig prosess.


Les mer

Styret
styrebilde_lite_bilde_ii.jpg

Ulsmos forretningsstyre er sammensatt av 5 personer. Per idag er alle medlemmene tilhørende 2. generasjon.


Les mer

Rapporter
pic2.jpg

Her finner du våre årsregnskap for nedlasting.